Proslavljen dan Osnovne škole Braća Radić


Objavljeno: 08.06.2018 — Pregledano: 46 puta

Svečanim programom u Domoljubu, danas 8. lipnja proslavljen je dan Osnovne škole Braća Radić Koprivnica. Tom prilikom predstavljeni su svi rezultati učenika postignuti na natjecanjima kao i programi koje škola provodi.

Hvala Gradu Koprivnici što prepoznaje važnost značaja svih škola u Koprivnici i što u svom programu razvoj obrazovanja stavlja na prioritetne pozicije. Iza nas je još jedna uspješna godina. Učenici su bili uspješni na mnogobrojnim područjima. Iskazali su izrazito znanje i kreativnost u velikom broju natjecanja i natječaja, a imali smo i velike uspjehe u sportu – rekao je ravnatelj Krešo Grgac i napomenuo kako ga posebno veseli rad na projektima kojima se obogaćuje i širi program rada s učenicima.

Zadovoljstvo radom škole posebno je istaknuo gradonačelnik Mišel Jakšić.

Zahvaljujući svom našem nastavnom osoblju, svim ravnateljicama i ravnatelju možemo reći da je Koprivnica danas jedan razvijen, ali i otvoren grad. Osnovnoškolsko obrazovanje je važan segment u gradu Koprivnici, jer u konačnici ako nećemo imati mlade ljude, ljude koji će imati adekvatno obrazovanje koje će ih stavljati na tržište rada, koji će svojim radom doprinositi životu grada, nećemo imati ni razvijeni grad – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Gradonačelnik je također napomenuo kako se uskoro kreće s radovima na energetskoj obnovi zgrade škole, a vrijednost istih je oko deset milijuna kuna.

Na svečanosti su proglašeni i dobitnici ravnateljeve nagrade. Odlukom Učiteljskog vijeća to su sljedeći učenici: u prvom razredu dobitnik ravnateljeve nagrade je Fran Šisl; u drugome razredu učenica Una Bebek, u trećemu Barbara Mihalić, u četvrtom Korana Grgac. Najbolji učenik petih razreda je Leo Bradić, šestih Anja Slavinić, sedmih Josip Mikulić i osmih Nensi Glavnik.

Uz gradonačelnika svečanosti je prisustvovala i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Osim svečanog programa Dan škole proslavljen je i kroz razne kreativne radionice te sportske igre