HR EN

Grad Koprivnica

Proširena lista zainteresiranih izvođača u sklopu Javnog poziva za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća

REA sjever objavila je ažuriranu listu izvođača koji su iskazali interes i spremni su se odazvati građanima te im dati svoje ponude za potrebne radove energetske obnove obiteljskih kuća u svrhu prijave na sufinanciranje. Listu možete provjeriti OVDJE.

Ovaj popis napravljen je isključivo s ciljem olakšati svim građanima traženje izvođača, a izradila ga je Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Obrtničkim komorama Koprivničko-križevačke, Virovitičko-podravske i Varaždinske županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Koprivnica, Virovitica, Varaždin i Zagreb, a po prethodnom upitu prema svim izvođačima – članovima komora. Listu možete pronaći i na mrežnim stranicama navedenih komora, a popis izvođača ćemo ažurirati i dopunjavati.

Podsjećamo vas da je objavljen JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA. Ostvarite stopu sufinanciranja od 60 % opravdanih troškova na sve prihvatljive aktivnosti energetske obnove vaše kuće.

Prijava na javni poziv počinje 1. rujna 2020. godine od 9:00 sati, a dokumentaciju je moguće učitavati u informacijski sustav Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od danas na dalje. Krenite na vrijeme i pripremite svoju prijavu!

Dokumentacija s uvjetima poziva i popisom potrebnih dokumenata za prijavu dostupna je za preuzimanje na poveznicihttp://www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji/.

Zainteresirani građani za detaljnije informacije mogu se obratiti Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever na telefon 099 524 9816 ili na adresu damir.mandic@rea-sjever.hr.

Građane pozivamo da izvođače s liste direktno kontaktiraju i zatraže ponudu, a s njima se mogu kasnije dogovoriti i za provedbu radova energetske obnove. Napominjemo da građani nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru ukoliko im nijedan s popisa ne odgovara.

REA Sjever cijenila bi povratnu informaciju o tome koliko ste zadovoljni sa pruženom uslugom nekog od izvođača s ove liste te vas molimo da nam vaše mišljenje ili eventualne dodatne upite pošaljete na adresu damir.mandic@rea-sjever.hr.

 

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice