HR EN

Grad Koprivnica

Potpisom ugovora, dva nova obrtnika u poslovnoj zoni “Dravska”

MDS elektro i vodoinstalaterski obrt iz Torčeca i Automehaničarski obrt Smolak iz Koprivnice, potpisali su s Gradom Koprivnicom Ugovor o osnivanju prava građenja temeljem Javnog natječaja za prodaju zemljišta/osnivanje prava građenja u Poslovnim zonama „Dravska“ i „Radnička“ donesenog na temelju Programa olakšica investitorima  u poduzetničkim zonama DRAVSKA i RADNIČKA. Navedeni Program  predstavlja skup mjera usmjerenih jačanju i poticanju gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanju određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada Koprivnice.

Današnjim potpisom gradonačelnika Mišela Jakšića u ime Grada Koprivnice, omogućen je daljnji razvoj ovih dvaju obrta koji će u poslovnoj zoni „Dravska“ izgraditi poslovno skladišne građevine radi proširenja poslovanja, a samim time će doći i do novih zapošljavanja.

Uz gradonačelnika Mišela Jakšića potpisivanju su uz Maria Smolaka i Krunoslava Smolaka, potpisnike Ugovora, u ime Grada Koprivnice prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar te voditeljica Odsjeka za upravljanje nekretninama Đenis Sambol.

Poduzetnicima koji ulažu u poduzetničke zone Grada pruža se niz pogodnosti i olakšica za realizaciju poduzetničkog projekta. Programom su  obuhvaćene osim postojećih pogodnosti vezane uz kupoprodaju zemljišta i komunalnu naknadu, pogodnosti vezane uz  komunalni doprinos koje su  prilagođene  željenom pravcu razvoja gospodarstva i pogodnosti vezane uz osnivanje prava građenja.  Ovim načinom omogućuje se poduzetnicima osim kupnje zemljišta u poduzetničkoj zoni i realizacija izgradnje poslovnog objekta putem osnivanja prava građenja.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice