“Podravsko sunce” proslavilo svoj dan


Objavljeno: 10.05.2018 — Pregledano: 60 puta

Prigodnim programom u dvorani “Domoljub”, danas 10. svibnja proslavljeno je 55 godina djelovanja Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce”. Ispred Grada Koprivnice svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Ana Mlinarić. Proslava je organizirana u obliku televizijske emisije pa je gradonačelnik Jakšić sudjelovao u zanimljivom kvizu kroz koji je dodatno pohvalio rad svih djelatnika i polaznika Centra.

Veseli program bila je prilika da se kroz pjesmu, ples i promotivni video pokaže sve ono što vrijedni polaznici i nastavnici radili protekle godine. Posebno se na rezultate “Podravskog sunca” osvrnula ravnateljica Radmila Popović.

Prošle godine s ovog mjesta rekla sam da nam je veliki cilj i želja da počnemo pružiti uslugu rane intervencije. Sada mogu reći da su neke pripremne predradnje za tu veliku stvar pri kraju i da uskoro zaista možemo očekivati da ćemo pokrenuti ranu intervenciju – rekla je ravnateljica Popović.

Centar “Podravsko sunce” ima ukupno 122 polaznika, osam razreda i šest grupa. U sklopu njega djeluje i vrtić te poludnevni boravak.