HR EN

Grad Koprivnica

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice održan 6. susret dadilja – obrtnica Hrvatske

Pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a u organizaciji koprivničkih obrta za čuvanje djece, danas je održan 6. susret dadilja – obrtnica Hrvatske. Susretu se odazvalo 50-ak dadilja iz cijele zemlje, a u ime domaćina organizatora pozdravila ih je gospođa Snježana Smolak.

U ime Grada Koprivnice okupljenima se u Gradskoj vijećnici obratio gradonačelnik Mišel Jakšić.

Iznimno smo sretni da možemo reći da smo drugi grad u Republici Hrvatskoj po broju otvorenih obrta za čuvanje djece jer je ispred nas samo grad Zagreb, a tu se ne možemo s njima uspoređivati. U proračunu imamo osigurano 1,1 milijun kuna čime smo također drugi u Hrvatskoj također iza Zagreba. Naravno da ove brojke ne bi ništa značile da ne postoji zadovoljstvo sa suradnjom i pouzdanošću prema našim dadiljama u predškolskom odgoju djece te osloncem roditelja koji sve to podržavaju,“ rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić, uz kojega su bili i njegova zamjenica Melita Samoborec, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Ana Mlinarić i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Susretu su nazočili i tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke Božo Barać i ravnatelj Centra za socijalnu skrb Koprivnica Danijel Rušak.

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy