HR EN

Grad Koprivnica

Ilustracija

Otvoren Javni poziv za dopunu Baze ocjenjivača prijavljenih programa i projekata

Početkom godine Grad Koprivnica raspisao je Javne pozive za sufinanciranje programa/projekta udruga, organizacija civilnog društva i samostalnih umjetnika kao i za sufinanciranje manifestacija, festivala i prijevoza u 2021. godini. Tako je otvoreno ukupno deset javnih poziva čime je udrugama, umjetnicima i civilnom društvu na raspolaganje stavljeno 1,94 milijuna kuna.

U cilju transparentnosti, osiguravanja kvalitete ocjenjivanja i sprečavanja sukoba interesa, projekte ocjenjuju nezavisni stručnjaci. Trenutno bazu ocjenjivača čini 40 stručnjaka i to iz područja zdravstva, socijalne skrbi, djece i mladih, kulture, ekologije i slično.

Radi dopune baze ocjenjivača Grad je raspisao Javni poziv za dopunu Baze ocjenjivače prijavljenih programa/projekata.

Uvjeti za ulazak u Bazu ocjenjivača su najmanje završena srednja stručna sprema, zatim najmanje tri godine profesionalnog ili volonterskog iskustva vezanog uz specifično područje ekspertize za koje se prijavljuje te poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu. Prednost u odabiru imaju oni koji imaju radno ili volontersko iskustvo u organizacijama civilnog društva, zatim poznavanje Zakona o udrugama te poznavanje projektnog ciklusa i izrade projektnog prijedloga.

Prijava je otvorena do 18. veljače 2021. godine te se dostavlja putem e-maila: maja.ferlindes@koprivnica.hr.

 

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice