HR EN

Grad Koprivnica

Održane svečane promocije prve generacije magistri i magistara na Sveučilištu Sjever

Svečanim promocijama diplomskog studija Odjela za ambalažu, Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo, Odjela za umjetničke studije te Odjela za logistiku i održivu mobilnost Sveučilišnog centra Koprivnica, Sveučilišta Sjever, prisustvovao je gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec, predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom i pročelnikom Darijom Jembrekom.

„Čestitam vam hrabrosti i jednom iskoraku za kojeg uopće ne sumnjam da će puno značiti za grad Koprivnicu, Koprivničko-križevačku županiju i čitavu regiju sjever. S obzirom na nove tehnologije koje su stvorene i sve onečišćivače koji nas okružuju, vaše će znanje biti potrebno i presudno da za nove generacije stvaramo jedan novi model djelovanja gospodarstva. Nama u Podravini i Prigorju to je jako važna tema zbog naše višestoljetne tradicije bavljenja poljoprivredom, danas po prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, i sigurno je, ako nećemo imati čisti okoliš i zemlju da ćemo teško dalje moći zadržavati stopu gospodarskog rasta koju imamo sada“, rekao je u svojem govoru diplomantima Odjela za ambalažu gradonačelnik Jakšić te im još jednom zahvalio što su bili dio jedne uspješne priče, a to je Sveučilište Sjever.

Današnjim svečanim promocijama, Sveučilište Sjever promoviralo je svojih prvih 77 magistara novinarstva, medijskog dizajna, inženjera grafičke tehnologije i inženjera održive mobilnosti i logistike.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice