HR EN

Grad Koprivnica

Održana Skupština Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica održalo je u srijedu, 15. prosinca 2021. godine redovitu sjednicu Skupštine. Glavne točke dnevnog reda bile su izbor radnih tijela Skupštine, izmjene i dopune Financijskog plana za 2021. godinu kao i donošenje Plana rada i Financijskog plana za 2022. godinu.

Članovi Skupštine prihvatili su nakon rasprave sve točke dnevnog reda.

Predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac iskazao je zadovoljstvo sa svime učinjenim u godini koja je na izmaku. Zahvalio se svim volonterkama i volonterima, kao i svim zaposlenicima, na sudjelovanju u brojnim aktivnostima te njihovoj humanosti i požrtvovnosti.

Ravnateljica GD CK Koprivnica Adela Sočev nije krila zadovoljstvo činjenicom da su započeli prvi radovi na izgradnji „Centra za pomoć u kući Koprivnica“, koji će korisnicima omogućiti pružanje kvalitetnije socijalne usluge, ali i razvoj novih socijalnih usluga u cilju deinstitucionalizacije korisnika.

Skupštini je uime Grada Koprivnice prisustvovala zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž.

„Sve što radite tijekom godine, nama, građanima ovog grada zaista mnogo znači. Vaš aktivizam i djelovanje u zajednici došli do velikog izražaja u protekle dvije godine zbog dobro nam znane situacije u kojoj se još uvijek nalazimo. Zbog takvih stvari vi ste naš pravi pouzdani partner“, rekla je zamjenica Ostriž.

Tijekom Skupštine uručene su Zahvalnice za sudjelovanje u radu Društva gospođama Ljiljani Šajatović-Ivanković i Anici Desnica kao i Gradu Koprivnici.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice