HR EN

Grad Koprivnica

Održan tradicionalni kuglački turnir povodom Dana grada

Proslava 666. rođendana Koprivnice završena je jučer, u četvrtak, 24. studenoga tradicionalnim kuglačkim turnirom na koprivničkoj kuglani. U organizaciji Športskog kuglačkog kluba Koprivnica te uz potporu Zajednice športskih udruga grada Koprivnice na turniru su sudjelovale dvije ženske ekipe KK Podravka i ŠKK Koprivnica te tri muške ekipe KK Podravka, KK Željezničar i ŠKK Koprivnica.

Na početku turnira uvodnim riječima okupljenim kuglačicama i kuglačima obratila se predsjednica ŠKK Koprivnica Sandra Sinjeri, koja je istakla važnost daljnjih ulaganja u jedinu koprivničku kuglanu kako bi se očuvala bogata tradicija kuglanja te daljnji razvoj ovog sporta.

„Grad Koprivnica radi sve što je trenutno njegovoj moći po pitanju održavanja i rekonstrukcije kuglačkih staza i same kuglane. Pred nama je novo proračunsko razdoblje u kojem ćemo osigurati potrebna sredstva za redovito funkcioniranje kuglanje. Što se tiče same izgradnje potpuno nove kuglane, u ovom trenutku je to teško izvedivo, ali participiranjem na razne europske natječaje sigurno će se u dogledno vrijeme otvoriti neka mogućnost za povlačenje potrebnih sredstava te ćemo tada odlučiti u kojem smjeru ići“, poručio je okupljenim kuglačicama i kuglačima gradonačelnik Mišel Jakšić.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice