Održan prijem za predstavnike EHF-a i rukometnih reprezentacija


Objavljeno: 11.08.2018 — Pregledano: 190 puta

Na Gradskim bazenima Cerine, danas je održan prijem dobrodošlice za predstavnike Europske rukometne federacije (EHF) i rukometnih reprezentacija koje nastupaju u Koprivnici na Europskom prvenstvu u rukometu za igrače do 18 godina M18 EHF EURO 2018.

Dobrodošlicu su im poželjeli  Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice i Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije.

Koprivnica je oduvijek bila grad sporta. Rukomet, a osobitno ženski rukomet kod nas je izuzetno cijenjen. Mislim da ne postoji Koprivničanac koji u jednom dijelu svog života nije igrao rukomet. Izuzetno nam je drago što se na ovaj način, ovim događanjem može promovirati sport u gradu. Nadam se da ćete ove dane u Koprivnici, posvećene sportu i rukometu, provesti u ugodnom ozračju. – istaknula je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika te igračima poželjela puno sreće i uspjeha u daljnjem natjecanju.

Župan Darko Koren također je izrazio zadovoljstvo što se ova velika sportska priredba održava ovdje u Koprivnici i u Koprivničko-križevačkoj županiji – To je unazad nekoliko godina već treća takva velika sportska manifestacija u kojoj sudjelujemo kao suorganizatori i sigurno možemo biti zbog toga zadovoljni i reći da nam je čast na povjerenju koje nam je Hrvatski rukometni savez ukazao.

Zahvalu Gradu Koprivnici na domaćinstvu i na svemu što čini u organizaciji prvenstva u svom obraćanju uputio je i član izvršnog odbora EHF-a Ole Jorstad – Sretni smo što možemo doći u Hrvatsku na ovakvo jedno natjecanje. Hrvatska je jedna od članica Europe koja je vrlo motivirana da organizira neka od najvećih rukometnih natjecanja. Hrvatski rukometni savez ne bi mogao bez motiviranih gradova kao što su Varaždin i Koprivnica koji rukometnim timovima daju najbolje uvjete, gostoprimstvo, smještaj i sve ono što je bitno za igrače na ovakvom prvenstvu. Veliko hvala i volonterima bez kojih ovakvo jedno natjecanje ne bi bilo moguće.