Održan prijem uoči 21. Prvenstva Hrvatske u mažoret plesu


Objavljeno: 21.04.2017 — Pregledano: 1.329 puta

Danas, 21.travnja u Gradskoj vijećnici održan je prijem za trenere i suce 21. Prvenstva Hrvatske u mažoret plesu, koje se u Koprivnici održava od 21.-24. travnja.

Prijem su održali Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

– Ponosni smo i sretni što se nakon 18 godina prvenstvo Hrvatske u mažoret plesu održava u našoj Koprivnici. Uvjeren sam da će to biti tri dana pozitivnih vibracija, pozitivnih emocija, veselja, sreće – rekao je Mišel Jakšić.

Zadovoljstvo što se prvenstvo održava upravo u Koprivnici nije krila ni Snježana Sremec, predsjednica Hrvatskog saveza mažoretkinja te plesna voditeljica i koreografkinja Mažoretkinja grada Korpivnice.

Ponosna sam te zahvaljujem gradu Koprivnici i našem gradonačelniku što je prepoznao vrijednost našeg rada i truda. Želja nam je da u gradu cvjeta mladost što je uvijek ponos i motivacije – rekla je Snježana Sremec te također istaknula kako joj je čast i zadovoljstvo što je po treći puta izabrana za predsjednicu Hrvatskog saveza mažoretkinja.

Gostima se Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika zahvalio na dolasku te ujedno pozvao građane da posjete natjecanje i uživaju u kvalitetnim izvedbama hrvatskih mažoretkinja.

Natjecanje će službeno biti otvoreno danas 21. travnja s početkom u 18,00 sati u Sportskoj dvorani srednje škole Koprivnica.