Obilježen Dan OŠ „Antun Nemčić Gostovinski“


Objavljeno: 13.06.2017 — Pregledano: 1.505 puta

Zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž prisustvovala je svečanom programu obilježavanja Dana koprivničke Osnovne škole „Antun Nemčić Gostovinski“ održanog u dvorani Domoljub u Koprivnici.

Na početku programa sve okupljene pozdravila je ravnateljica škole Gordana Gazdić-Buhanec te se osvrnula na ostvarene projekte u prošloj školskoj godini.

Ponosimo se nizom projekata koje su naši učenici uspješno kreirali i proveli, te za brojne i nagrađeni. Izvrsni učitelji bezuvjetan su preduvjet izvrsnosti učenika. Ono što me uvijek oduševljava je činjenica da zajedničkim naporima uspijevamo napraviti gotovo sve što planiramo i to što to zajedništvo stalno jača. Dragi učenici odškrinuli smo vam vrata čarolije i ljepote života i vi ste uronili u nju. U školi imamo zdravu jezgru učitelja  koji daju više stoga rezultati ne izostaju. – istaknula je ravnateljica Gordana Gazdić-Buhanec.

Čestitke povodom Dana škole uputila je i zamjenica gradonačelnika Grada Koprivnice Ksenija Ostriž.

Škola Antun N. Gostovinski je u gradu Koprivnici, ali i šire prepoznata i cijenjena po uspješnosti, kvaliteti, inovativnosti i kreiranju sigurnog i poticajnog okružja za odgoj i obrazovanje naših osnovnoškolaca. Brojni projekti koje ste u ovoj godini osmislili i proveli  podigli su redovnu nastavu na jedan novi nivo i obogatili svakodnevni život škole, ali i našeg grada. Čestitam i izvrsnim učenicima i predanim mentorima vaše škole koji su u ovoj školskoj godini uložili brojne sate i dane rada izvan redovne nastave te postigli zapažene rezultate na brojnim županijskim, državnim ali i međunarodnim natjecanjima, te različitim natječajima na kojima su pokazali znanje i inovativnost te kreativnost kako u području prirodoslovlja, matematike, robotike ali i u umjetničkom, jezičnom i sportskom području. – istaknula je zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž te zaželjela svima veselo i bezbrižno ljeto te još uspješniju slijedeću školsku godinu.

Dan škole proslavljen je bogatim kulturno-umjetničkom programom, a uoči samog programa u hodniku Domoljuba izložena je prodajna izložba radova Učeničke zadruge Nemčićevi suncokreti.