Nogometašice na prijemu kod Gradonačelnika


Objavljeno: 19.04.2018 — Pregledano: 86 puta

U srijedu 18. travnja u gradskoj upravi Grada Koprivnice održan je prijem za nogometašice Ženskog nogometnog kluba Koprivnica koje su se s međunarodnog turnira u Francuskoj vratile s broncom. Prijem za nogometašice održali su gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

Hvala vam što ste opet predstavile ime našeg grada izvan granica Hrvatske. Čestitam vam također na vašem velikom uspjehu. Drago mi je da postoji volja i želja za populariziranje ženskog nogometa u gradu Koprivnici. Posebno veliko hvala Nikolini zahvaljujući kojoj je i ženski nogomet zaživio u gradu. Grad Koprivnica i dalje će vas podržavati i biti uz vas kad god je to moguće i držimo vam palčeve te navijamo za vas da se što prije probijete u Prvu ligu i da nam u grad donesete nove trofeje, nove medalje – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Uz nogometašice prijemu su ispred Kluba prisutni bili trener Ivica Lukač, direktorica Kluba Nikolina Notersberg i tajnik Slavko Martan.

Zahvaljujem se Gradu za sve što su učinili za nas i naš Klub, a mi ćemo se sigurno sa sljedećih natjecanja vratiti s još više uspjeha – kratko je rekao trener Lukač.

Posebno ponosna na igračice Kluba je direktorica Nikolina.

Naš prijedlog prema HNS-su je da se napravi Super liga od šest klubova jer samo tako možemo pridobiti djevojčice da treniraju u Klubu i da se bave nogometom. Naša budućnost je od male škole do fakulteta, znači fokusiramo se na sjever jer cilj nam je da privučemo mlade da polaze naše srednje škole u Koprivnici, a u konačnici i da polaze Sveučilište Sjever – kazala je Nikolina Notersberg.

Iz Kluba su također napomenuli kako su pokrenuli školu nogometa za djevojčice koja trenutno ima 27 polaznica koje se natječu s dečkima u Ligi piceka i Ligi pijetlova.