HR EN

Grad Koprivnica

Na adrese 11 tisuća kućanstava stiže „Koprivnički Zvonček“, komunalni glasnik Grada Koprivnice

„Koprivnički Zvonček“, komunalni glasnik Grada Koprivnice, predstavljen je javnosti na današnjoj konferenciji za medije koji će do kraja tjedna stići na adrese 11 tisuća kućanstava.

Kao što sam naziv govori, u glasniku se mogu pronaći sva važna, kapitalna ulaganja i događanja koja se tiču života našeg grada i prigradskih naselja. Školstvo i obrazovanje, poduzetništvo, komunalno gospodarstvo, ekologija, sport i društveni život, protežu se kroz kvalitetne sadržaje na 24 stranice u boji.

Priliku da ga prvi prelista i izrazi zadovoljstvo s njegovim sadržajem imao je gradonačelnik Mišel Jakšić kao nositelj projekta u ime Grada Koprivnice.

S obzirom da nismo mogli biti među građanima kao do sada i prezentirati im naš rad, odlučili smo ga će naš komunalni glasnik izaći ove godine. Ovaj „Zvonček“ je jedan od najboljih dokaza, da unatoč korona krizi i svim problemima koje je ona donijela, nismo stali i nismo prestali na svakodnevnom radu za razvoj grada“, kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Svoje zadovoljstvo njegovim izgledom i brojem tema koje su razrađene, nije skrivala ni predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec, koja je iznijela tehničke podatke.

„Distribucija „Koprivničkog Zvončeka“ krenula je jučer i stići će na ukupno 10.800 kućanstva i to na području grada Koprivnice i okolice ( Herešin, Jagnjedovec, Reka, Štaglinec, Starigrad, Kunovec Breg, Bakovčice, Draganovec). Besplatan primjerak  „Zvončeka“ građani će moći uzeti u Komunalcu, na Gradskim bazenima Cerine, u Knižnici i čitaonici Fran Galović i u Domu mladih. Sadržaj „Zvončeka“ podijeljen u cjeline – aktualno, gospodarstvo, komunalno gospodarstvo i sport“, rekla je Nataša Tetec, koja je iskoristila priliku da se zahvali svim oglašivačima pomoću kojih je i financiran „Koprivnički Zvonček“.

Inače, radi se o trećem broju „Koprivničkog Zvončeka“. Prva dva su izašla 2016. i 2017. godine.

Prijam građana

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice