Korištenje javnog gradskog prijevoza, vozni red


Objavljeno: 22.10.2015 — Pregledano: 22 puta

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Srdačno Vas pozivamo na korištenje javnog gradskog prijevoza  na prvoj pokusnoj liniji Kampus-Starigrad. Prijevoz je besplatan za sve korisnike. Autobusi će koristiti postojeća stajališta na ovoj pokusnoj liniji.
Prijevoz se obavlja električnim autobusima, prema voznom redu koji slijedi. Vozni red prilagođen je trenutnom režimu električnih punjača s mogućnošću izmjena od početka 2016. godine.
Električni autobusi ne zagađuju okoliš i ne proizvode buku te predstavljaju najnoviji korak u razvoju čistog, štedljivog i energetski efikasnog prijevoza. Iskoristite ih za svakodnevnu vožnju gradom i doprinesite razvoju javno prijevoza u našem gradu, ali i razvoju prometne tehnologije na europskoj razini.
Javni prijevoz električnim autobusima uvodi se u sklopu projekta CIVITAS DYN@MO, u svrhu poboljšanja kvalitete života građana u našem gradu. Redovito korištenje, izražavanje mišljenja o ovoj usluzi i o potrebama za širenjem mreže linija, građani mogu aktivno doprinijeti daljnjem razvoju javno prijevoza u Gradu Koprivnici.
Građane molimo za razumijevanje i suradnju, jer je usluga pokusna, kako s tehnološke, tako i organizacijske strane. O svim eventualnim promjenama građani će redovito biti izvještavani putem javnih gradskih medija.

Vozni red