HR EN

Grad Koprivnica

Koprivnički dobrovoljni vatrogasci dobili novu opremu

Dobrovoljna vatrogasna društva koja djeluju na području grada Koprivnice dobila su vatrogasnu opremu koju im je nabavila gradska Vatrogasna zajednica.

“Oprema je prvenstveno namijenjena podizanju kvalitete rada koprivničkih dobrovoljnih vatrogasaca jer sve brži tempo života ima za posljedicu rast broja i vrsta nesreća u svakodnevnom životu. Zbog toga VZG Koprivnica u operativnom smislu za cilj ima da sva društva imaju što kvalitetniju opremu i tehničku mogućnost djelovanja u različitim vatrogasnim intervencijama”,  rekao je Hrvoje Blažeković, zapovjednik VZG Koprivnica, koji je s tajnicom Ines Štefanić podijelio opremu..

Gradski DVD-i, njih 11, dobili su raznu opremu, i to 53 pelerina za kišu, 22 para rukavica, pet mlaznica, jednu razdjelnicu s ventilom, četiri nosača za cijevi, četiri držača za cijevi, tri vatrogasna aparata i 74 radne vatrogasne uniforme. VZG Koprivnica kontinuirano ulaže u opremu, a ove godine dobit će još opreme koja im je potrebna za rad na intervencijama ili na natjecanjima.

Foto: VZG Koprivnica

Prijam građana
bez najave

Kod gradonačelnika i pročelnika,
utorkom, 15.00-17.00

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

Cetifikat ISO Cetifikat Energy