HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Mišel Jakšić ugostio veleposlanika Kraljevine Belgije u RH Nj. E. g. Nicolaasa Rogera R. Buycka

U ponedjeljak, 8. ožujka 2021. u posjetu gradu Koprivnici boravio je veleposlanik Kraljevine Belgije u Republici Hrvatskoj, Nj. E. g. Nicolaas Roger R. Buyck. Prilikom posjeta, za veleposlanika Buycka,  savjetnika za izvoz i investicije Antonia Garciu i politički ataše Helene Kazalicki Blary, organiziran je prijem kod gradonačelnika grada Koprivnice Mišela Jakšića sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec.

Nakon upoznavanja veleposlanika s povijesnom i kulturnom baštinom grada, ulaganjima u razvoj malog i srednjeg poduzetništva, rast velikih gospodarskih subjekata te ulaganja u odgoj i obrazovanje, slijedio je neformalan razgovor o različitim temama koje povezuju ove dvije prijateljske zemlje.

U organizaciji Francuskog kruga Koprivnice i Muzeja grada Koprivnice, veleposlanik je u Galeriji Koprivnica, prisustvovao otvorenju izložbe „Tour de la Belgique en BD/Putovanje Belgijom kroz strip“. Izložba je realizirana uz potporu Veleposlanstva Kraljevine Belgije u Zagrebu u sklopu Mjeseca frankofonije u Hrvatskoj. Na otvorenju izložbe bili su i zamjenik župana Ratimir Ljubić te predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić. Za sve posjetitelje izložba je otvorena do 29. ožujka 2021. uz besplatan ulaz i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice