HR EN

Grad Koprivnica

Gradonačelnik Jakšić uime predsjednika Republike Hrvatske prisustvovao proslavi Dana općine Legrad

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, koja je danas održana u Društvenom domu u Selnici Podravskoj, obilježen je Dan općine Legrad i svetkovina Presvetog Trojstva. Svečanu sjednicu vodila je predsjednica Općinskog vijeća Snježana Kuzmić, dok je dobrodošlicu svim cijenjenim uzvanicima i gostima zaželio načelnik općine Legrad Ivan Sabolić.

Kao izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića sjednici je prisustvovao saborski zastupnik i gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić.

„Ovo je lijepa prilika da se svi zajedno nađemo na jednom mjestu te se prisjetimo zahvalimo svim onim dragim ljudima koji su radili i gradili, ovaj naš kraj, našu općinu Legrad kao i samo mjesto. Isto tako, ovo je prilika da razmijenimo sva ona iskustva koja ostavljamo iza sebe te da se s veseljem okrenemo novim budućim projektima koje općina Legrad sa svojim mještankama i mještanima upravo provodi ili su u planu. Od sveg srca vam čestitam na brizi i očuvanju prekrasne prirode koja vas okružuje, koju ste okrenuli u opravom smjeru, a to je ekološki rezervat i razvijanje turističke ponude“, poručio je u svom govoru gradonačelnik Jakšić.

Uime Koprivničko-križevačke županije prisutnima se obratio župan Darko Koren, a načelnik općine Gola Stjepan Milinković uime općinskih načelnika.

Na sjednici su uručene Zahvalnice općine Legrad Stjepanu Topleku iz Selnice Podravske za razvoj i poboljšanje sporta, Alenu Dediju iz Selnice Podravske za razvoj vatrogastva i Mariju Horvatu iz Velikog Otoka za osobni doprinos u javnom radu i kulturi te Povelja općine Legrad Borislavu Janekoviću iz Koprivnice za doprinos u umjetnosti.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice