HR EN

Grad Koprivnica

Dan općine Đelekovec

Gradonačelnik Jakšić prisustvovao obilježavanju Dana općine Đelekovec

Danas, 11. lipnja Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Đelekovec obilježen je Dan općine. Ispred Grada Koprivnice svečanosti je prisustvovao gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić, dok je ispred Koprivničko-križevačke županije prisutan bio župan Darko Koren. 

Svečanost je otvorila predsjednica Općinskog vijeća Ivana Serdarušić koja je pozdravila okupljene i poručila kako im je osnovni cilj nastaviti razvijati općinu te provoditi projekte u suradnji s okolnim općinama, gradovima i županijskom vlasti.

Okupljenima se potom obratila nova općinska načelnica Lara Samošćanec koja se zahvalila svima na dolasku te poručila kako će svoju dužnost općinske načelnice obavljati odgovorno i u suradnji s građanima.

Mnogo uspjeha u radu novoizabranom vodstvu poželio je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

Struktura rezultata, izlaznost i atmosfera pokazuju da je stvorena nova energija te da je došlo do promjene koja je došla iz srca. Često puta ponavljam, nema jake Koprivnice bez jakih općina. Naše općine doista su uređene, građani su okupljeni u razne sportske udruge, civilno društvo, udruge žena i upravo na tim temeljima treba općinu nastaviti razvijati – rekao je Mišel Jakšić te najavio daljnju suradnju s općinom na raznim projektima.

U sklopu svečanosti po prvi puta zaslužnim građanima dodijeljene su zahvalnice i javna priznanja.

Za prigodni program pobrinuli su se osnovci iz Đelekovca.

.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice