HR EN

Grad Koprivnica

Foto kino klub Podravina održao humanitarnu likovno-kiparsku koloniju

U povodu obilježavanja Dana Gada Koprivnice, danas je održana Humanitarna likovno-kiparska kolonija. Radi se o koloniji koja se već 12. godinu održava u organizaciji članova Foto kino kluba Podravina, a u suradnji s Humanitarnom zakladom „Naš kutak raja“.

Na koloniji je sudjelovalo 16 slikara iz Koprivničko-križevačke i Bjelovarsko-bilogorske županije, čiji će se prikupljeni umjetnički radovi darovati Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek za opremanje novoizgrađenog objekta dnevne bolnice u kojoj su smješteni poliklinički dio ambulante za pet kliničkih djelatnosti koje uključuju fizijatriju, neurologiju, psihijatriju, anesteziologiju i dio palijativne skrbi.

Okupljene umjetnike u ime Grada Koprivnice pozdravila je i zahvalila im Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika.

Nema ljepšeg poklona za Dan Grada, za dan naše stare dame koja slavi 664. rođendan, nego jedna ovakva humanitarna kolonija koja je iznjedrila ove prelijepe radove koji će krasiti prostor naše dnevne bolnice. Sretna sam da smo se u ovo novo normalno vrijeme uspjeli okupiti, poštujući pritom sve epidemiološke mjere. Hvala na lijepoj suradnji te vam svima želim da ostanete i dalje negativni, što se tiče zdravlja, a pozitivni prema pogledu na život“, rekla je zamjenica gradonačelnika, nakon čega je umjetnicima podijelila zahvalnice.

Okupljenima se obratio i Krešimir Juratović, predsjednik Foto kino kluba Podravina.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice