HR EN

Grad Koprivnica

7. Dan znanosti Gimnazije “Fran Galović”

Gimnazija „Fran Galović“ Koprivnica danas je organizirala 7. Dan za znanost kojem su prisustvovali gradonačelnik  Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž.

Prilikom otvaranja manifestacije prigodnim su se riječima obratili ravnatelj Gimnazije Vjekoslav Robotić, inicijatorica projekta profesorica Marina Furkes, župan Darko Koren i gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Svim budućim mladim znanstvenicima, istraživačima i općenito novim generacija želim i dalje ovakvu kreativnost, motiviranost, kritičnost, ponekad i sarkastičnost jer će nam svima trebati u budućnosti, a sve to trenutnom zaslugom naše Gimnazije i profesora. Hvala svima još jednom na svemu što radite i načinu na koji promovirate naš grad“, poručio je prisutnima gradonačelnik Jakšić.

Nakon svečanosti otvorenja, gradonačelnik i njegova zamjenica obišli su brojne radionice i izložbene štandove koje su učenici pripremili u učionicama te na vanjskom dijelu oko Gimnazije.

Inače, Gimnazija je pokrenula Dan za znanost s ciljem promocije i popularizacije znanosti s ciljem okupljanja što većeg broja sudionika koji će prema vlastitom odabiru interaktivno sudjelovati u raznim aktivnostima s područja fizike, matematike, kemije, biologije, geografije, elektrotehnike, psihologije i sve više zastupljene robotike.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice