35. Izvještajna godišnja skupština Društva žena Kamengrad


Objavljeno: 10.03.2018 — Pregledano: 7 puta

U subotu 10. ožujka u Društvenom domu u Starigradu članice Društva žena Kamengrad održale su 35. Izvještajnu godišnju skupštinu. Tom prilikom pred mnogobrojnim okupljenima predstavile su sve aktivnosti koje su provodile u protekloj godini kao i financijske rezultate. Posebno, kao jedan od najuspješnijih projekata istaknule su svoju manifestaciju “Dani jabuka” kao i sve aktivnosti koje ona nosi. Pohvalile su se i rezultatima vezanim uz humanitarno djelovanje, sudjelovanje u gradskim i županijskim manifestacijama kao i aktivnostima koje provode u svom mjesnom odboru.

Godinu su i na financijskom planu završile pozitivno, što im daje dodatan motiva za rad u 2018. godini. Jedan od glavnih ciljeva koje žele ostvariti u godini pred njima je da osnuju pjevački zbor.

Ispred grada Koprivnice Skupštini je prisustvovala Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika.

Nakon što vas vidim ovdje ovako složne i nakon što ste izložile sve aktivnosti koje provodite doista vam mogu od srca zahvaliti na svemu što radite i pozvati vas da se i dalje uključujte u sve gradske aktivnosti te da i dalje budete toliko aktive – poručila im je Ksenija Ostriž.