HR EN

Grad Koprivnica

Sretno dijete – sretan grad

S ciljem motiviranja i stimuliranja odraslih u gradovima i općinama Republike Hrvatske da potpunije ostvaruju prava i potrebe djece, priznata u Konvenciji Ujedinjenih naroda o pravima djeteta, Savez društava Naša djeca Hrvatske i Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju, od 20. studenog 1999. godine provode akciju “Gradovi i općine – prijatelji djece “. Središnji koordinacijski odbor za vođenje Akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ Gradu Koprivnici dodijelio je počasni naziv „Grad Koprivnica – prijatelj djece“ dana 14. studenog 2007. godine.


Koordinacijski odbor

Koordinacijski odbor Grada Koprivnice za vođenje Akcije “Gradovi i općine – prijatelji djece” u gradu Koprivnici provodi pod nazivom „Sretno dijete – sretan grad – Koprivnica“, objedinjavajući sve aktivnosti i programe djelovanja za djecu i mlade te djece i mladih, koje provode odgojno-obrazovne, zdravstvene, socijalne, kulturne, sportske i druge ustanove, udruge građana i građanske inicijative na području Grada Koprivnice, a u svrhu zdravog i sretnog rasta i razvoja djece i njihovog optimalnog razvoja.

Koordinacijski odbor provedbom Akcije podiže standard i kvalitetu brige za djecu u našoj zajednici koji su kontinuirano na zavidnom nivou i svakim danom broji sve više raznoraznih aktivnosti, realiziranih kreativnih ideja, unaprjeđuju se uvjeti, te se širi lepeza programa za kvalitetno i poticajno odrastanje djece.


Najdječje djelo

Grad Koprivnica provodi projekt Veliko srce koprivničkog djeteta kroz koji Dječje Gradsko vijeće bira najdječje djelo djece s područja grada Koprivnice te ih nagrađuje za njihovu solidarnost i nesebičnost u lokalnoj zajednici.

Kontakt

Zrinski trg 1, 48000 Koprivnica

grad.koprivnica@koprivnica.hr
+385 48 279 555

IBAN: HR5523860021820100005
SWIFT: PDKCHR2X
OIB: 62112914641

Cetifikat ISO Cetifikat Energy
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice