ROCKLIVE FESTIVAL #9


ROCKLIVE FESTIVAL #9

Jezero Šoderica / Koprivnica

25. do 27. srpanj 2019.

 


 

Iznimno bogat glazbeni program očekuje sve posjetitelje ovogodišnjeg RockLive Festivala. Nakon što su već najavljeni izvođači Vojko V, M.O.R.T i Kurve, RockLive je objavio cijelu listu atraktivnih imena.

Od najzvučnijih svakako valja istaknuti najveću trap senzaciju s ovih prostora, zagrebački KUKUS, koji će zajedno s jednako zanimljivim

Bad Copy otvoriti festival u četvrtak 25.7., a pridružiti će im se i odličan rock band Mnogi Drugi.

Drugi dan festivala neće biti ni malo manje aktraktivan, u petak 26.7. uz Vojka V i Kurve, za sada su najavljeni Fakofbolan, Saučešće, Čudnoređe i Trophy Jump.

Zadnjeg dana festivala u subotu 27.7. na RockLive pozornicu uz već najavljeni M.OR.T. dolazi svima dobro poznati splitski TBF, kao i njihovi sugrađani, legendarni bend Đubrivo, a tu si i riječki Kraj Programa, te metalci Pale Origins.

Uz sve to, valja napomenuti kako lista izvođača još uvijek nije konačna, te RockLive najavljuje kako će se ona još povećati.

U prodaji su trenutno festivlaske ulaznice koje vrijede za sva 3 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice do 30.4. je 90kn, a nakon toga podiže se na 110kn.

Direktan link za festivlske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-9-6069

U cijenu ulaznice uključen je i boravak u festivalskom kampu.

Dnevne ulaznice biti će moguće kupiti isključivo na blagajni festivala.