Ludens teatar: Sve što sam prešutjela (Mia Begović)


Ludens teatar Vas poziva na kazališnu predstavu

SVE ŠTO SAM PREŠUTJELA (Mia Begović)

17.2.2018. (subota) u 20:00h u Domu mladih, Koprivnica

Igra: Mia Begović
Redatelj: Ivan Leo Lemo
Asistentica redatelja: Anita Matić Delić

Glumica u ranim pedesetima na samoironičan, otvoren, iskren i duhovit način priča o svojim životnim iskustvima, o svojim usponima i padovima i kako su ju samo njen bezuvjetni optimizam i vizija boljeg sutra održali u najtežim životnim trenucima.
Kroz priču na sceni, Mia gledateljima podastire svoje uspjehe i neuspjehe, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli svoj život i u trenucima kad je umorna i iscrpljena i kad je dotjerana i glamurozna.
Pričajući o svom djetinjstvu, odrastanju, kao i “zrelenju“, jer za nju starenje ne postoji ni kao glagol u hrvatskom jeziku, zabavlja nas sa svojim pričama o profesiji, kolegama, prijateljstvima, ljubavi, odgovara na najčešća pitanja koje joj postavljaju publika i poštovatelji trač rubrika, te otkriva kako se nosila sa životnim stresovima skrivajući se iza glumačke maske.

Monodrama Mie Begović puni hrvatske i inozemne dvorane, a sada imamo priliku vidjeti ju i u Koprivnici u Ludens teatru.
Pojedinačna cijena ulaznice je 40,00 kn.
Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra 10:00-14:00h (utorkom do 17h, tel. 0977583367, info@ludensteatar.hr), Šarenom dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit cafeu, na www.ulaznice.hr i na dan predstave na blagajni Doma mladih od 18:00h.