Koncert Nine Kraljić


Ljubavni stihovi u izvedbi Nine Kraljić u koprivničkom Domoljubu

U koprivničkoj dvorani „Domoljub“ 13.veljače u 19:30 sati  koncert će održati mlada, iznimno talentirana pjevačica i glazbenica Nina Kraljić.  Koprivničkoj publici predstavit će se u pratnji svojeg benda koji čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman te violončelist Matej Milošev.

Nina i njen band povest će nas na glazbeno putovanje nazvano „Tisuću stihova ljubavi“  kroz nostalgičan i romantičan zvuk  prekrasnih obrada hitova u sasvim unikatnim aranžmanima prilagođenim Valentinovu, izvest će nam pomno biran repertoar world music skladbi, filmske glazbe, prekrasnih ethno pjesama ljubavne tematike te ljubavnih klasika iz svih dijelova Hrvatske, ali i vlastitih skladbi s njezinog albuma naziva „Samo“.

Koprivnička publika prvi put će imati priliku čuti Ninu i njezin band i  uživati u njezinim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova ljubavne tematike.

Ulaznice za koncert možete rezervirati na broj telefona 222-390, na e-mail kultura@pou-kop.hr ili kupiti u Domoljubu radnim danom od 7:00 do 20:00 sati.