Info dan o Programu podrške 2018 Zaklade “Kultura nova”


Zaklada “Kultura nova” poziva sve zainteresirane na informativni dan o javnim pozivima raspisanim u okviru Programa podrške 2018 koji će se održati u Koprivnici, u utorak, 17. srpnja 2018., 10h – 13h, u prostoru Gradske vijećnice (Zrinski trg 1, Koprivnica).

U nastojanju da se javni pozivi koje je Zaklada “Kultura nova” objavila 7. lipnja 2018. u okviru Programa podrške 2018 kao i mogućnosti financiranja kroz različita programska područja što kvalitetnije predstave zainteresiranoj javnosti te organizacijama civilnog društva (udrugama i umjetničkim organizacijama) na području suvremene kulture i umjetnosti, Zaklada i ove godine organizira informativne dane o Programu podrške 2018 u nekoliko hrvatskih gradova – Dubrovniku, Biogradu na Moru, Koprivnici, Puli, Rijeci, Sisku, Splitu, Varaždinu, Vinkovcima i Zagrebu.

Na informativnim danima bit će detaljno predstavljeni ciljevi javnih poziva i programska područja, postupci podnošenja prijava, procjene kvalitete prijava i provedbe programa/projekata. Program podrške 2018 predstavit će Danijela Šavrljuga Todorović, voditeljica Odjela za programe podrške.