Zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika čestitao rukometašima na srebru


Objavljeno: 22.08.2016 — Pregledano: 787 puta

Prepuna sportska dvorana koprivničke Gimnazije „Fran Galović“ tijekom cijele utakmice finala rukometnog prvenstva za kadete EHF M18 EURO 2016, hrvatskoj je kadetskoj reprezentaciji pružala glasnu podršku ne bi li naši mladi kauboji ostvarili što bolji rezultat.

Na krilima odlične atmosfere koju je koprivnička publika priredila prilikom svake utakmice ovog održanog prvenstva, hrvatska je kadetska reprezentacija osvojila srebrnu medalju, dok se na pobjedničko postolje popela kadetska reprezentacija Francuske i to rezultatom 40:38.

Na ovom izuzetnom plasmanu hrvatskim je reprezentativcima čestitao Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

Ovo je zaista vrlo motivirajući rezultat za našu kadetsku reprezentaciju. Zanimljivo je da je ovoj ekipi kadetsko europsko prvenstvo prvo natjecanje ove veličine, a već su se popeli do izvanrednog srebra. Svaka čast dečkima i stožeru reprezentacije. Pred ovim uzrastom naših rukometaša blistava je budućnost – rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

Za trajanja prigodne završne svečanosti, uručene su i nagrade najboljim igračima. Tako je Jasmina Stričević, gradska pročelnica dodijelila nagrade za najboljeg golmana (Till Klimpke – Njemačka) i najboljeg desnog beka (Ivan Martinović – Hrvatska).

U ime Grada Koprivnice, nagrade je dodijelila i Jasna Golubić i to za najbolje lijevo krilo prventva (Stefan Sunajko – Srbija) i najbolje desno krilo prvenstva (Benjamin Richert – Francuska).

Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika dodijelio je nagrade za najboljeg lijevog beka (Sebastian Heymann – Njemačka) i najboljeg strijelca prvenstva (Ian Tarrafeta Serrano – Španjolska).